Over ons

Wie is Infinwebs

Infinwebs is een eenmanszaak opgericht in 2011. Infinwebs begon als een webdesign bedrijf maar al gauw kwam de vraag naar meer geavanceerde applicaties. Infinwebs besloot daarom om cloud applicaties te ontwikkelen om deze geavanceerde applicaties tegen een betaalbare prijs te kunnen aanbieden. De eerste applicatie, het facturatieprogramma onFact, werd begin 2012 in gebruik genomen. onFact werd verder uitgewerkt en meer een meer bedrijven begonnen deze applicatie te gebruiken. Hierdoor besloot Infinwebs verder in te gaan op de vraag naar deze applicaties en in 2013 kwam de tweede applicatie, klantenmail.be, online. In 2014 keert Infinwebs terug naar de roots en zal er een cloud applicatie online komen dat klassieke webdesign methoden drastisch zal verbeteren volgens de principes van cloud-computing.

Vele zelfstandigen of KMO's maken nog niet optimaal gebruik van informatica om hun te assisteren bij hun bedrijfstaken. Zinnetjes als "Ik ben daar gene goeien in" komen we maar al te vaak tegen. Infinwebs gelooft dat cloud-oplossingen geschikter zijn voor dagelijks gebruik door de eenvoud waarin ze gebruikt kunnen worden:

  • Alle gegevens zijn veilig opgeslagen in de cloud. De gebruiker hoeft zelf geen backups te maken.
  • Cloud programma's hoeven niet geïnstalleerd te worden. Er kan onmiddellijk gestart worden.
  • De gebruiker hoeft de software niet up te daten. Dit gaat automatisch
  • Alle gegevens en functies zijn overal beschikbaar op elk toestel.
  • Technische problemen kunnen bijna steeds opgelost worden vanop afstand zonder dat de eindgebruiker actie moet ondernemen.
  • De software hoeft niet aangekocht worden en kan bijna steeds gratis volledig uitgetest worden.

Infinwebs

BTW BE0837.455.735

Kantoor

Stationsstraat 98,
1730 Asse

Postadres

Lindendries 5,
1730 Asse
,

Contactgegevens

E-mail: Kevin@infinwebs.be
Tel: +32 (0)479/62.75.56
Contactformulier