Google Apps Support

Google Apps is een must-have voor elk bedrijf dat zich geen zorgen meer wil maken over e-mail adressen beheren, agenda's bijhouden, documenten delen, ... De apps werken feilloos en zijn steeds gesynchroniseerd in de cloud. U heeft toegang tot de apps met elk toestel en heeft dus altijd uw belangrijke gegevens bij de hand. 

 

 

De Apps

E-mail voor uw bedrijf

Gmail voor bedrijven in google apps neemt alle e-mail zorgen weg. Google apps is altijd en overal beschikbaar en heeft nooit serverproblemen. Hierdoor mist u geen enkele waardevolle e-mail. Met een professioneel e-mail adres (@uwbedrijf.be) voor elke persoon in uw bedrijf heeft u een feilloze e-mailcommunicatie. De inboxen van gmail voor bedrijven hebben 30 GB aan opslagruimte zodat u nooit meer een e-mail hoeft te verwijderen. Door het grote aantal servers beheerd door google zal uw inbox

 nooit plat liggen en heeft u altijd toegang. Op vrijwel elk mobiel toestel is er een speciale gmail app zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over instellingen als POP en IMAP. U hoeft enkel de app te installeren en in te loggen. 

 

Agenda

De Google Agenda kan automatisch gesynchroniseerd worden op elk toestel. U kunt gerust een afspraak inplannen op uw vaste computer en onderweg nog even het uur checken wanneer u verwacht wordt. U kunt ook makkelijk agenda's delen met verschillende personen in uw bedrijf om bijvoorbeeld vergadermomenten aan te duiden. 

 

Drive

Bent u het beu om altijd bestanden via e-mail door te sturen, altijd te moeten controlleren of u wel de laatste versie hebt, moet wachten tot u een bepaald bestand krijgt van uw collega? Google Drive is een online opslagplaats voor documenten. U kunt makkelijk complete mappen delen met uw collega's. Zo heeft iedereen op elk moment toegang tot alle documenten en heeft hij steeds de laatste versie. Via de mobiele drive applicaties kunt u bijvoorbeeld onderweg nog even het laatste verslag van een vergadering nakijken.

 

Documenten

Google Documents brengt de klassieke microsoft office tools zoals word en excel naar de cloud. U kunt met meerdere mensen tegelijk online een document aanpassen. U kunt visueel volgen wat uw collega aan het doen is en tegelijk chatten om aanpassingen te bespreken. De documenten worden automatisch op de drive opgeslagen zodat u geen backups hoeft te maken.

 

 

Werkwijze

Google Apps is een product van Google, u neemt dit product dus zelf af bij Google. Omdat het opzetten van een Google Apps account (het koppelen van de domeinnaam aan uw Google Apps account bijvoorbeeld) iets technischer kan zijn, kunnen wij deze account voor u opzetten. Omdat het niet gaat om een product van Infinwebs is deze support niet gratis. Support kost €25 / half uur. De support wordt maandelijks afgerekend.

 

 

Prijzen

Prijzen van Google Apps (af te nemen bij Google)

€4 per gebruiker per maand OF €40 per gebruiker per jaar

 

Infinwebs Support


Voor het opzetten en configureren van Google Apps accounts hanteert infinwebs een tarief van €25 / half uur (excl. BTW).

 

Voorbeeld

 

Google Apps voor een bedrijf met 1 persoon:

  • 1 * €40 per jaar = €40 (aan Google)
  • Registratie eigen domeinnaam (niet nodig indien u al een heeft) = €10
  • Opzetten domeinnaam gekoppeld aan e-mail en aanmaken eerste account = +- 30 minuten = €25
  • Totaal: €75

Google Apps voor een bedrijf met 5 personen:

  • 5 * €40 per jaar = €200 (aan Google)
  • Registratie eigen domeinnaam (niet nodig indien u al een heeft) = €10
  • Opzetten domeinnaam gekoppeld aan e-mail = +- 30 minuten = €25
  • Opzetten 5 accounts = +- 30 minuten = €25
  • Totaal: €260

 

 

bron: http://www.google.com/enterprise/apps/business/